MANİSA / SOMA - Canlar İlkokulu

Canlar İlkokulu

Karamanlı Mah. Tatlı Sok. No 7 Soma
Vizyon
BİZ; Bütün öğrencilerimizin, ATATÜRK ilke ve İnkılâplarının izinde çalışkan, dürüst, başarılı, bilim ve teknolojinin yol göstericiliğine inanan, sorumluluklarını bilen ve bu doğrultuda hareket eden, barış ve demokrasinin insanlığın temel taşı olduğuna inanan, çağdaş bir birey olarak yetişmelerini sağlamak, Kendilerini en iyi şekilde ifade edebilmeleri için, yeteneklerini ortaya çıkarmak, İyiye, doğruya, güzele ulaşma yolunda onlara rehberlik etmek, Öğrenmeyi öğrenmelerini sağlayarak, onlara bilgiye ulaşma, bilgiyi kullanma beceri, istek ve alışkanlığı kazandırmak, ailesini, ülkesini, milletini, bayrağını, milli ve manevi değerlerini benimseyen kişiler yetiştirmek için varız.
Misyon
İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz öğrenmeyi bir yaşam felsefesi olarak benimsesin.. İstiyoruz ki; Öğrencilerimiz çevreye, doğaya ve insana saygılı, çevresinde ve dünyada gelişen olaylara duyarlı, etrafına sevgiyle bakan, paylaşımın önemine inanan, kendine güvenen bir birey olarak kültürüne, tarihine, atasına, yurduna, ailesine, içinde yaşadığı topluma, milli ve manevi değerlerine karşı duyarlı yetişsin. İstiyoruz ki; Okulumuz, geleceğe yön verecek başarılı, seçkin öğrenciler yetiştiren, öğrencisine, velisine, çalışanına güven veren çağdaş bir eğitim yuvası olarak anılsın. İstiyoruz ki; Öğrencilerin, iş görenlerin ve kurumların sorunları çözülsün,
İlçe çapında yüksek başarılara imza atan bir okuluz.
Öğretim Şekli :Tam Öğretim
karamanlı mahallesi öğrencilerimiz yaya olarak okula gelebilmektedir.
servis yoktur.
Soma/Manisa
İLÇE MERKEZİNDE
Okulumuzda öğrenci kontenjanı bulunmamaktadır.
Sınavla değerlendirme bulunmamaktadır.
Yerel olarak yapılan deneme sınavlarında ilçe 1.leri okulmuzdan çıkmaktadır.
Zorunlu eğitimin ilk basamağında yer almaktayız.%100
Masa tenisi ve futbol takımlarımız bulunmaktadır.
yok
Çevrimdışı zamanlar bizi hayata bağlar
yok
Müzik Odası Yapıldı.Kaynak:MEB